Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

TV

Expressen gör fotbollsprogram med CMore

Publicerad: 21 mars 2016, 09:52

De båda Bonnierbolagen Expressen och CMore inleder ett tv-samarbete om den allsvenska herrfotbollen. Varje vecka kommer de att sända programmet "Fotbollsmåndag".


Ämnen i artikeln:

ExpressenCMoreAllsvenskan

CMore sitter på sändningsrättigheterna till Allsvenskan i fotboll. Nu teamar de upp med Expressen som kommer att sända programmet Fotbollsmåndag varje vecka klockan 21.30. Det första programmet sänds i samband med den allsvenska premiären.

– Fotbollsallsvenskan ser ut att gå mot en spännande säsong och det är väldigt kul att få publicera Fotbollsmåndag tillsammans med C More. SportExpressen och C More kompletterar varandra perfekt, och vi ser fram emot att utveckla samarbetet framöver, säger Pär Andersson, sportchef på Expressen, i en kommentar.

Programmet leds av Jonas Dahlquist, Olof Lundh och Jens Fjellström. SportExpressens experter och reportrar medverkar också i programmet.

Fredrik Thambert

Ämnen i artikeln:

ExpressenCMoreAllsvenskan

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.