Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

TV

Färjan-Håkan: Jag kör en säsong till

Publicerad: 29 december 2008, 12:39

Här är glädjebeskedet till Färjan-fansen. ”Färjan-Håkan” kommer att vara med i rutan även i vår, när andra säsongen av serien sänds. – Det finns mer att leverera, säger Håkan Hallin till Resume.se.


Håkan Hallin är redo för en ny säsong av Färjan i Kanal 5. Foto: Kanal 5

Resume.se avslöjade tidigare i dag att Viking Line, Kanal 5 och produktionsbolaget Stockholm-Köpenhamn är överens om en fortsättning av succéserien Färjan.

Inspelningarna kommer att starta inom kort och avsnitten (minst tio) ska sändas i vår.

Den största profilen av alla i serien – bartendern Håkan Hallin (”Färjan-Håkan”) –  bekräftar nu för Resume.se att det blir en ny säsong – och att han vill vara med igen.

Hallin var tidigare tveksam eftersom uppståndelsen gjort att hans kvällar i baren blivit kaosartade när fansen köat för att få en pratstund och för att beställa drinkar av honom.

– Inspelningarna är inga problem. Men det är uppsåndelsen efter att programmen sänts som gjort att det blivit så himla mycket folk i min bar, säger Håkan Hallin som i början av december förklarade att han var utbränd.

Nu är han dock på fötter igen, och han kommer att delta den kommande säsongen.

– Jag har fått ta igen mig lite så det känns bättre nu. Jag har fått erbjudandet och kommer att tacka ja. Det är klart. Det ska bli kul, jag ser fram emot en ny säsong säger han.

Håkan Hallin var nyligen i Argentina där han deltog i Kanal 5:s tävling Wipeout.

Magnus Helander

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.