Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

TV

Färjan-Håkans tv-äventyr en mardröm

Publicerad: 12 december 2008, 08:38

Färjan-profilen Håkan Hallin såg fram emot att åka till Argentina för inspelningarna av Kanal 5-programmet Wipeout. Men hittills har det varit en mardröm: Först ett flygdrama och sedan ett pistolbråk.


Håkan Hallin. Foto: Kanal 5.

I onsdags rapporterade Expressen om flygdramat när planet med de svenska kändisarna i Wipeout träffades av blixten strax före landning i Buenos Aires.

– Hela planet skakade. Jag tänkte: ”Nu dör jag”, sa Håkan Hallin till Expressen.

– Det började redan i Frankfurt när vi skulle lyfta. Flera gånger fick de starta om planet, det bara la av och det blev alldeles tyst och mörkt, sa Håkan Hallin, som berättade att han är flygrädd och att han föredrar färjor i stället.

I dag rapporterar Expressen att Håkan Hallin pistolhotades av en berusad man på en nattklubb i Buenos Aires i går natt.

– Det kändes helt overkligt, det var som på film, säger Håkan Hallin till Expressen.

Hallin trodde att någon på nattklubben hade stulit hans mobiltelefon – då uppstod ett bråk. Plötsligt drog en berusad man vapen mot Håkan Hallin.

– Jag vågade inte röra mig, ”går jag nu blir jag skjuten i ryggen”, tänkte jag, säger Håkan Hallin.

Det hela lugnade till slut ner sig, men Håkan Hallin har med andra ord inte haft någon drömstart på tv-äventyret i Argentina.

För ett par veckor sedan berättade han för Resume.se att han var utbränd efter tv-succén med Färjan.

– Jag är helt slut och tror inte att jag orkar vara med om det blir en säsong två. Mm man får vila upp sig lite så kanske man ser annorlunda på det, men just nu är jag helt slut, förbrukad, sa han till Resume.se då.

Magnus Helander

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.