Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

TV

Färjan tillbaka i höst

Publicerad: 19 april 2012, 13:52

Håkan Hallin blev Färjan-Håkan med svenska folket.

Foto: Kanal 5.

Kanal 5 dammar av Färjan. Realityserien som vann Titan-priset på Guldägget 2009 sedan kommer tillbaka i höst. En glad nyhet för produktionsbolaget STO-CPH.


Ämnen i artikeln:

Sto-CphFärjanHåkan HallinKanal 5

Det har snart gått tre år sedan Färjan sändes. Ett succékoncept för Viking Line som belönades med Titan i Guldägget 2009.

I slutet av  april startar inspelningarna för en ny, fjärde säsong tillsammans med personal och passagerare  ombord på M/S Cinderella.

– Det är hög tid att återvända till Färjan. Serien  som satte fingret på ett fenomen och var det första av många populära  program i samma genre. Det ska bli jättekul att erbjuda tittarna en  riktigt underhållande kryssning i veckan i Kanal  5 i höst, säger Lars Beckung, avgående programdirektör på SBS TV.

– Vi är mycket glada att återigen vara scenen för  Östersjöns trevligaste nöjeskryssningar samt att få visa upp vår  fantastiska personal ombord, säger Peter Hellgren, vd för Viking Line  Skandinavien, i ett pressmeddelande.

Programmet sänds i höst på Kanal 5.

Magnus Helander

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.