Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

TV

Felix gör humorvariant av ”Så mycket bättre”

Publicerad: 21 november 2013, 08:50

Felix Herngren.

Foto: Resumé.

Kanal 5 gör en variant av TV4-succén ”Så mycket bättre” – med komiker. Bland annat deltar Robert Gustafsson och Felix Herngren. Det är dessutom Felix bolag FLX som producerar showen.


Ämnen i artikeln:

Felix HerngrenFLXKanal 5

Programmet heter ”En clown till kaffet”. Där träffas sex komiker, gör saker tillsammans, berättar om sina karriärer och tolkar varandras karaktärer.

Räkna med att det bland annat blir galna tolkningar av Felix Herngrens katraktärer Papi Raul och Dan Bäckman.

– Jag ser nästan mer fram emot de andras dagar än min egen. Jag har  säkert gjort saker som de andra inte tycker är kul, så det blir läskigt  att gå igenom min karriär, säger Felix Herngren, till Aftonbladet och skrattar.

”En clown till kaffet” spelas in i vinter och sänds i Kanal 5 i vår.

–  Sverige har en fantastisk humorskatt - och humor är dessutom en av de absolut viktigaste byggstenarna i Kanal 5:s DNA. När vi fick möjligheten att göra detta tillsammans med FLX och underbara komiker fanns det ingen tvekan. Vi sa tveklöst sa"JA!" direkt, säger Axel Eriksson, programchef för lokalproduktioner på SBS Discovery TV, i en kommentar till Resumé.

Magnus Helander

Ämnen i artikeln:

Felix HerngrenFLXKanal 5

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.