Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

TV

Felix Herngren gör serie åt TV4

Publicerad: 14 mars 2016, 09:06

Felix Herngren producerar den nya serien.

Foto: Stefan Borgius.

Gänget bakom Solsidan ska göra en ny komediserie åt TV4. Regissör är Felix Herngren som driver produktionsbolaget FLX. - Vi är fascinerade av det som händer när tre generationer ska dela hushåll under semestern. Det är en källa till både kärlek och konflikter som jag tror att många kan känna igen sig i. Det ska bli jättekul att gräva extra djupt i semestertider, sommaridyll och jobbiga grannar, säger Felix Herngren.


Ämnen i artikeln:

Felix HerngrenTV4FLX

Den nya serien heter "Sjölyckan" och handlar om en familj i tre generationer som delar på ett lantställe.
– Vi är fascinerade av det som händer när tre generationer ska dela hushåll under semestern. Det är en källa till både kärlek och konflikter som jag tror att många kan känna igen sig i. Det ska bli jättekul att gräva extra djupt i semestertider, sommaridyll och jobbiga grannar, säger Felix Herngren i ett pressmeddelande.

Serien produceras av FLX och har utvecklats av manusförfattarna Niclas Carlsson och Jacob Seth-Fransson tillsammans med Björn Öberg som kom till produktionsbolaget med originalidén. Sjölyckan börjar spelas in nästa år.
– Den här typen av vardagskonflikter inom familjer kan säkert de flesta relatera till och är en utmärkt arena för en riktigt bra komedi. Med Felix förmåga att ta fram den där träffsäkra igenkänningshumorn och dra det till sin spets så tror vi att vi har en hit på gång, säger Josefine Tengblad, dramachef TV4 och C More.

Fredrik Thambert

Ämnen i artikeln:

Felix HerngrenTV4FLX

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.