Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

TV

"Femman kommer att lyckas bättre"

Publicerad: 24 mars 2009, 06:26

Lennie Norman, Claes Malmberg, E-Type, Carl Jan Granqvist, Adde Malmberg och Måns Zelmerlöv. Listan på avhopp från Grillad i SVT börjar bli pinsamt lång. Sångerskan Anna Book hoppade inte av från sitt deltagande – men hon sågar programmet.


Ämnen i artikeln:

GrilladSVT

Anna Book. Foto: SVT

Anna Book kommer att vara med i programmet som sänds på fredag i SVT. Även hon funderade på att hoppa av.
– Jag sticker inte under stol med att också jag blev oroad när det blev avhopp, men jag bestämde mig för att inte hoppa av säger hon till Svenska Dagbladet.

Programmet dras också med vikande tittarsiffror. Första programmet sågs av drygt 1 miljon. När avsnitt två sändes i fredag hade en kvarts miljon skippat programmet.

Kanal 5 kommer att visa sin version av humorformen i höst. Det kommer att gå bättre i alla fall om man ska tro på den nygrillade Anna Book.
– De har inte kapaciteten att vara genuint elaka. Det var okunnigt, lite tarvligt, några tjocklisskämt, dessutom hade komikerna väldigt mycket fel. Man byggde ett helt skämt på att min man är italienare, men han är spanjor. Jag åkte inte därifrån särskilt grillad, lite ljummen kanske. Jag tror Femman kommer lyckas bättre, säger hon till Svenska Dagbladet.

Tobias Rydergren

Ämnen i artikeln:

GrilladSVT

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.