Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

TV

Filip & Fredrik kan flytta in i Martha Stewarts studio

Publicerad: 26 november 2008, 09:59

Kanal 5-duon Filip & Fredrik letar studio inför nya supershowen som ska sändas live från New York i vår. – Filip är och rotar i Martha Stewarts studio. Det vore väl härligt om vi kunde sända därifrån, säger Fredrik Wikingsson till Resume.se.


Fredrik Wikingsson och Filip Hammar kan komma att hyra Martha Stewarts studio för nya supersatsningen i vår.

Filip Hammar är i USA och letar studio för monstersatsningen som ska sändas i vår. Hetaste alternativet just nu är den studio som    Martha Stewart använder för sin populära talkshow.

Fredrik Wikingsson säger att Kanal5-satsningen är ett drömprojekt som han och Filip Hammar velat göra under en längre tid.

– Det är viktigt att påpeka att det här är det svenskaste vi har gjort. Det här handlar inte om att vi ska bjuda in Village Voice-reportrar som vi ska slicka i röven. Vi ska ta upp svenska aktuella händelser. Om det är en konflikt i kommunfullmäktige i Järpen så bjuder vi in kommungubbarna till studion.

Svenska gäster ska blandas med amerikanska.

–   Vi använder USA för att få perspektiv. Det är Halal-tv-tider och det här blir ”Berget kommer till Mohammed-tv”, säger Fredrik Wikingsson.

Han säger också att de ska ha simultan-översättning som i FN för att de amerikanska gästerna ska kunna kommunicera smidigt med de svenska.

– Vi söker Sveriges snabbaste textare, säger Fredrik Wikingsson.

Något namn på programmet finns inte ännu.

Klart är i alla fall att Sto-Cph producerar med Sven Stojanovic som producent.

Magnus Helander

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.