Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

TV

Fler zombier vandrar in

Publicerad: 17 september 2013, 08:53

Zombierna hungrar efter mer tv-tid

Foto: AMC

De döda lever i högönsklig välmåga. Succéserien Walking Dead får en spinoff under 2015


Ämnen i artikeln:

AMC

Robert Kirkman, som tio år innan genombrottet på kabelbolaget AMC skrev den grafiska romansviten Walking Dead, håller som bäst på att skissa på ett manus till en spinoff på succéserien.

– Att bygga vidare på den mest populära serien bland 19- till 49-åringar är bokstavligt talat självklart, säger AMCs vd Charlie Collier till Deadline Hollywood. Världen är stor och vi kan knappt vänta på att ge fansen ytterligare insikter i zombieapokalypsen.

Tredje säsongen av Walking Dead rankas högst bland de amerikanska tv-serierna för så väl broadcast som kabel bland vuxna i åldrarna 19- till 49 och den fjärde säsong startar i slutet av oktober.

AMC har tidigare meddelat att man också kommer att göra en spinoff på Breaking Bad. Dessutom har båda serierna fått efterföljare i form av diskussionsserierna Talking Dead och Talking Bad som sänds omdelebart efter orginalshowerna.

Walking Deads fjärde säsong kommer att sändas på Kanal 9 i vinter.

Krister Berntsson

Ämnen i artikeln:

AMC

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.

Se fler branschtitlar från Bonnier News