Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

TV

Flow Network tar in Smartclip

Publicerad: 31 mars 2016, 08:31

Flow Network tog nylignen in tv-veteranen Michael Porseryd som vd. Nu inleder de samarbete med Smartclip om att sköta videoannonseringen.


Ämnen i artikeln:

Flow NetworkMichael Porseryd

Flow Network levererar teknik och rörligt innehåll till ett flertal mediehus runt om i Sverige. I förra veckan tog bolaget i Michael Poseryd som ny vd efter att en tid ha stått utan. Nu berättar de att Smartclip är ny partner för försäljning av videoannonser.
– Vi är glada över samarbetet med Smartclip som är en oberoende och marknadsledande aktör när det gäller riksannonsering för online video. Med Smartclips track record från flera andra ledande medier i det här segmentet hoppas vi kunna ta ett ytterligare kliv i försäljningsarbetet och öka både våra och tidningarnas intäkter, kommenterar Michael Porseryd.

Samarbetet inleddes i mars månad och omfattar samliga sajter som använder sig av Flow Network. Bland annat Norrköpings Tidningar, Göteborgs-Posten och Corren.
– Flows grundläggande idé att försöka sänka den höga tröskeln för publicister att skapa intäkter på video genom att leverera en färdig lösning från infrastruktur till innehåll, blir en bra match med det vi gör i fråga om annonsförsäljning och annonsteknik, säger Jonas Rundgren, affärsutvecklingschef på Smartclip i Norra Europa, i ett pressmeddelande.

Fredrik Thambert

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.