Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

TV

"Förmodligen sitter han i ett hörn och garvar"

Publicerad: 10 maj 2011, 10:21

Stefan Odelberg är fortfarande försvunnen. Ingen tycks veta var han är. – Förmodligen sitter han i något hörn och garvar åt det här, säger hans manager Magnus Nygren till Resume.se.


Ämnen i artikeln:

SnowmanFenomen med Uri GellerPontus GårdingerKanal 5

Mentalisten Stefan Odelberg har fortfarande inte dykt upp sedan sitt försvinnande under direktsändningen av ”Fenomen med Uri Geller” i söndags. Kanal 5 och menatalistens sambo har inte kunnat, eller velat, berätta vart han har tagit vägen.

Magnus Nygren, som sköter Stefan Odelbergs bokningar, har inte heller hört något från Stefan Odelberg sedan försvinnandet.
– Jag vet inte var han håller hus faktiskt. Jag vet inte om man ska bli orolig eller garva.

Det har spekulerats en hel del i om det hela i själv verket skulle vara en pr-kupp för att få upp tittarsiffrorna för ”Fenomen med Uri Geller”.
– Jag vet inte om det är en kupp. Programledarna verkade ju i alla fall uppriktigt överraskade. Han är lite äventyrlig av sig. Det här skulle kunna vara en sån grej som han hittar på. Jag vet inte men förmodligen sitter han i något hörn och garvar åt det här.

Han fortsätter:
– Han kan ju inte gärna ha trollat bort sig själv. Jag vet lika lite som någon annan  men vad skulle det annars vara?

Imorgon är Stefan Odelberg inbokad för ett uppträdande på Cabaret Lorensberg. Där har man inte heller hört något men förutsätter att han dyker upp som planerat imorgon.
– Vi hoppas det. Vi förutsätter att han dyker upp eftersom han är bokad, men jag har inte hört någonting. Mer kan jag inte svara på, säger Maria Forsell, som jobbar på bokningen på Cabaret Lorensberg, till Resume.se.

Inte heller Pontus Gårdinger på produktionsbolaget Snowman, som står bakom programmet, kan komma med ny information i ärendet.
– Inte ett smack. Jag har visserligen inte pratat med "Fenomen"-redaktionen idag men jag hade hört om det hade hänt något sensationellt.

Christian Ström

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.