Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

TV

Förnekar dålig stämning

Publicerad: 4 maj 2011, 06:53

Under första Champions League-semifinalen mellan Real Madrid och Barcelona blev det dålig stämning i Viasat-studion – på grund av dispyten mellan experterna Bosse Pettersson och Sladjan Osmanagic.
I går kväll var Bosse Pettersson utbytt mot Erik Niva.
– Det var schemalagt sedan tidigare, säger Bosse Pettersson till Resume.se.


Ämnen i artikeln:

ViasatViasat SportSladjan Osmanagic

I går tog sig Barcelona till Champions League-final efter 3-1 totalt mot Real Madrid.

I Viasat-studion var Bosse Pettersson ersatt av Erik Niva – och genast startade spekulationer om att det hade att göra med bråket mellan Bosse Pettersson och Sladjan Osmanagic under första semifinalmatchen.

– Men det stämmer inte. Erik Niva har gjort många Champions League-sändningar och det här var schemalagt sedan långt tidigare. Ikväll är jag tillbaka i studion, säger Bosse Pettersson till Resume.se.

Vad säger du om din dispyt med Sladjan?
– Det är lite uppfriskande ibland att man har olika uppfattningar, det är precis som det kan vara  på fotbollsplanen ibland när det hettar till mellan medspelare. Så det är inget konstigt, bara det är inom rimliga gränser, och det tycker jag att det var.

– Vi hade olika uppfattningar om Mourinhos del i soppan som blev i första mötet, jag menade att Mourinho hade en del i det, medan Sladjan inte höll med.

Hur är relationen mellan dig och Sladjan nu?
– Den är bra. Sladjan är min kompis.

Så du är tillbaka i studion ikväll alltså. Ska Sladjan också vara med?
– Ja, det ska han. Det kommer att bli en bra kväll.

Se dispyten mellan Bosse Pettersson och Sladjan nedan:

Magnus Helander

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.