Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

TV

Fotbollschefen lämnar TV4

Publicerad: 9 december 2013, 15:44

Emir Osmanbegovic.

Först lämnade Hans Pekkari rollen som sportchef på TV4. Nu hoppar även fotbollschefen Emir Osmanbegovic av efter åtta år på kanalen – med omedelbar verkan.


Ämnen i artikeln:

Emir OsmanbegovicTV4

Emir Osmanbegovic har varit fotbollschef på TV4 de senaste fem åren. Sortin sker omgående. Han skriver om beslutet att lämna kanalen i ett blogginlägg på Fotbollskanalen.se.

"Efter åtta år på TV4 har jag valt att säga upp min anställning, från och med 1 januari är jag inte längre fotbollschef på TV4. Jag väljer att lämna i en tid då TV4 organiserar om och sorterar om i sina så kallade "lådor".

För en kort tid sedan meddelade sportchefen på TV4 Hans Pekkari att han lämnar sitt jobb för att bli kanalchef för TV12 och TV4 Sport. Emir Osmanbegovic poängterar att det inte finns någon schism som ligger bakom avskedet. Han vet inte vad han ska göra efter Fotbolls-VM

"Fyran har varit tillmötesgående och vi har hittat en överenskommelse som känns bra för alla. Det är verkligen varken bråk eller dramatik bakom mitt beslut. Jag vet fortfarande inte vad jag ska göra framöver, men jag vill definitivt vara kvar inom sport och media. Det är ju det här jag är bra på."

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

Emir OsmanbegovicTV4

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.