Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

TV

Från Tintin-debatt till Melodifestivalen

Publicerad: 6 november 2012, 07:12

(Bilden är ett montage)

Foto: Robert Blombäck

Kulturhusets konstnärlige ledare Behrang Miri hamnade i blåsväder för sitt beslut att hålla Tintin-böcker borta från ungdomsavdelningen TioTretton på Stockholms kulturhus. Nu är han aktuell för tävlan i Melodifestivalen 2013.


Ämnen i artikeln:

Melodifestivalen

I slutet av september skrev Resumé om hur Kulturhusets konstnärlige  ledare Behrang Miri fick ta emot stark kritik för sitt beslut att hålla  Tintin-böcker borta från ungdomsavdelningen TioTretton på Stockholms  kulturhus.

Efter den livliga debatten kunde Resumé avslöja att Miri tog en time out  från sitt uppdrag och Kulturhusets kommunikationsavdelning gjorde sitt  bästa för att hantera pressen.

Nu gör Behrang Miri comeback i strålkastarljuset, men denna gång med  sin andra karriär som artist. Han har kontrakt med skivbolaget EMI och Expressen har nu avslöjat att han är en av de utvalda artisterna för  Melodifestivalen 2013.

– Jag har ingen aning. Jag gör musik hela tiden och ger ut ett nytt  album snart, men det är mitt skivbolag som sköter alla kontakter. Du får  höra med dem, säger Behrang Miri till Kulturnyheterna.

Den 19 november avslöjas alla deltagare i Melodifestivalen 2013, på en presskonferens som Kulturnyheterna bevakar.

Linus Fremin

Ämnen i artikeln:

Melodifestivalen

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.