Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

TV

"Gick över förväntan"

Publicerad: 11 oktober 2010, 08:10

Igår debuterade Karin Adelsköld i Parlamentet. Och trots att hennes lag förlorade är hon nöjd med programmet. – Det gick över förväntan. Jag är jättenöjd med det utrymme jag fick och programmet blev bra, säger hon.


Ämnen i artikeln:

Karin AdelsköldParlamentetTV4

David Batra och Karin Adelsköld. Foto: Foto: Benjamin Thuresson.

Igår tävlade Karin Adelsköld tillsammans med David Batra mot Soran Ismail och Henrik Hjelt. De senare vann publikens hjärtan och tog hem segern.

– Vi losade fett, säger Karin Adelsköld.

Men trots förlusten är hon nöjd alltså nöjd med programmet och sin egen insats. Resume.se har tidigare berättat om när Teknikskribenten och Amelia-bloggaren Karin Adelsköld blev kallad till audition för Parlamentet i våras. I dagsläget skriver hon om teknik för frilansföretaget Lilla gumman och arbetar samtidigt som komiker – två inriktningar som uppenbarligen går bra att kombinera.

– Jag har varit orolig för att teknikjournalistiken skulle bli lidande, men just nu är det precis tvärt om. Jag har fått en massa uppdrag att skriva kåserier om teknik och till exempel skriva på ett roligt sätt om operativsystem, säger hon.

Kommer du fortsätta i Parlamentet nu?

– Jag hoppas verkligen det. Det är många som ska tycka till på TV4 och det handlar också om vilka andra som ställer upp. Men jag hoppas som fan!

Vad kan du säga om er Folkdräktskupp?

– Vi blev inspirerade av Jimmie Åkessons kupp nyligen och vi tyckte att det var en rolig idé. Dessutom är det Carolina Gynning som har haft dräkten tidigare och det var ju en ära i sig, säger Karin Adelsköld.

Fredrik Thambert

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.