Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

TV

Grillmästarna får kvinnorna att bänka sig

Publicerad: 27 juni 2013, 08:19

TV4-programmet Grillmästarna hade premiär och fick 825 000 tittare, en rating på 7,8 procent i målgruppen 12-59 år och en andel på 30,7 procent i samma målgrupp. Kvinnor 25-59 år hade en andel på hela 34,8 procent.


Ämnen i artikeln:

Melker AnderssonTV4

I det andra och numera närmast klassiska avsnittet av TV4-succén Solsidan drabbas  Fredde av grillmani och anser att allt går att grilla, inklusive kalops.  

Det slutar med att han blir skickad till en psykolog, men det visar sig  att psykologen är minst lika grillfanatisk som Fredde.

Då  TV4-programmet Grillmästarna hade premiär igår var det dock inte bara  massa män som visade intresse för grillning och bänkade sig framför  tv-apparaterna, utan programmet hade en andel på 34,8 procent bland  kvinnor 25-59 år.

I Grillmästarna tävlar amatörgrillare om att koras som Sveriges grillmästare.

Juryn  består av Melker Andersson, Christian Hellberg (kock som tidigare bland  annat varit programledare för Grilla!) och programledaren Lisa Lemke (som är frilansande matkreatör, matstylist och tv-kock).

Karl-Johan Byttner

Ämnen i artikeln:

Melker AnderssonTV4

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.