Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

TV

Grums i maskineriet för Filip & Fredrik

Publicerad: 6 april 2010, 07:59

Från New York – till Grums. Kanal 5-duon Filip Hammar och Fredrik Wikingsson gör tv-serien ”Lite sällskap” i den lilla värmländska orten.


Ämnen i artikeln:

Filip och FredrikKanal 5

Fredrik Wikingsson och Filip Hammar.

Filip & Fredrik har gjort tv-show i världsmetropolen New York.

Nu flyttar de till...Grums.

Duon ska hälpa ensamma själar att hitta sällskap och närhet i den nya serien ”Lite sällskap” som spelas in i den lilla bruksorten med start i maj. Serien ska sändas ”senare i år” på Kanal 5, datum är inte fastställt än.

– Vi läste om en undersökning som sa att Sverige är det ensammaste landet i världen. Det satte igång nåt i våra hjärnor. Vi kan inte garantera att personerna som figurerar i den här serien aldrig mer kommer vara ensamma, men vi ska göra vårt yttersta för att de inte ska behöva vara det. Det här är det ärligaste vi någonsin gjort, säger Filip Hammar i ett pressmeddelande.

– Grums är ett Sverige i miniatyr, det är också en bruksort, och bruksorter är lika opolerat vackra som en Håkan Hellström-sång, säger Fredrik Wikingsson.

Magnus Helander

Ämnen i artikeln:

Filip och FredrikKanal 5

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.