Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

TV

Gynning utan tv-jobb

Publicerad: 16 augusti 2010, 12:59

Carolina Gynning står utan tv-jobb. Kontraktet med TV4 har gått ut. – Jag har fått mycket erbjudanden, men det har inte varit något jag velat göra, så då är det svårt, säger hon till Resume.se.


Ämnen i artikeln:

Carolina GynningTV4

Ingen Carolina Gynning i rutan i höst. Foto: Resumé.

Våren 2008 skrev Carolina Gynning ett lukrativt kontrakt med TV4 efter en sejour på Kanal 5.

Hon fick göra storsatsningen ”Stjärnor på is” med Carina Berg och även ”Hjälp” Jag är med i en japansk tv-show”, samt ”Sommarkrysset”.

Men hennes dejtingprogram ”Dagens man” placerades i TV4 Plus med låga tittarsiffror. Visserligen fick Gynning hoppa in i ”Förkväll” som ersättare till Elisabet Höglund, men i övrigt har det inte blivit fler storprogram för Gynning.

Tvåårs-kontraktet med TV4 har nu gått ut, och Gynning står för första gången på mycket länge utan tv-jobb.

– Jag har fått mycket erbjudanden, men jag vill inte göra smågrejer, säger hon.

Vad skulle du vilja göra?

– Det ska vara något stort och fläskigt, annars får det vara.

I stället har Gynning en rad andra projekt på gång. I slutet av augusti släpper hon sin andra parfym, senare i höst har hon har en konstutställning i på PUB i Stockholm, och dessutom skriver hon på sin nya roman som kommer ut i vår.

– Så det är fullt upp med allt det andra. Det känns ganska skönt faktiskt. Det var mycket med ”Förkväll” i våras och jag skulle inte vilja fortsätta med det, säger hon.

Gynning poängterar att hennes relation med TV4 är god trots att hennes kontrakt inte förnyats. Hon berättar att andra kanaler visat intresse, men att hon än så länge ligger lågt.

Magnus Helander

Ämnen i artikeln:

Carolina GynningTV4

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.