Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

TV

"Han äcklar mig"

Publicerad: 13 december 2010, 08:47

Hur lå(n)gt får man gå i tv? Det är frågan som brittiska medier ställer sig efter komikern Frankie Boyles program Tramadol Nights i fredags. Kritiken mot honom och Channel 4 är massiv.


Frankie Boyle.

I fredags hade komikern Frankie Boyles program Tramadol Nights premiär i Storbritannien. Han har tidigare gjort sig känd för sina grova skämt och sitt vilda drivande med de brittiska kändisarna. Det nya programmet utgjorde inget undantag.

I en sekvens driver han vilt med glamourmodellen Jordan (Katie Price) och hennes svårt handikappade son Harvey, 7 år. Jordan skilde sig nyligen från artisten Peter Andre, och den efterföljande tvisten tar Frankie Boyle fasta på.

”Tydligen slåss Jordan och Peter Andre om Harvey. Förr eller senare kommer någon av dem förlora och bli tvungen att behålla honom” sade han i fredags kväll och fortsatte:

”Min teori är att Katie Price gifte sig med en cage fighter för att hon var tvungen att ha någon som är stark nog att stoppa Harvey från att k***** henne”.

Förutom att ge sig på Jordan svingade han också mot drottningen Elizabeth.
Under helgen har reaktionerna varit starka. Daily Mails nöjesredaktör Lara Gould kallar programmet det värsta hon sett på tv. Hon skriver:

”Jag tror att det handlar om en man som, på en scen där ingen kan nå honom, väljer att attackera människor som är svagare än han själv för att sen kalla det för komedi och tjäna en massa pengar på det. Han (Frankie Boyle) äcklar mig”. 

Dessutom har flera, bland annat Katie Price själv, anmält Tramadol Nights till Ofcom, som är en slags motsvarighet till Granskningsnämnden.

SE KLIPPET HÄR

Fredrik Thambert

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.