Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

TV

Han är TV4:s nya marknadschef

Publicerad: 20 augusti 2013, 09:34

Johan Seidefors.

Foto: Prime.

(UPPDATERAD) TV4 har hittat en ny marknadschef efter Lotta Lindborg som sa upp sig och slutade 30 april. Johan Seidefors har fått jobbet. Han har senast varit partner på Prime och med i lanseringen av Tele 2 Arena. Resumés avslöjande bekräftas nu av TV4.


Ämnen i artikeln:

TV4

I våras sa Lotta Lindborg upp sig som marknadschef för TV4. Hon  kom till kanalen 2007 som marknadschef inom B2B och fick sedan ett bredare ansvar för marknadsföringen.

Nu har TV4 hittat en ersättare. Rekryteringen har skötts av Niklas Delmar på Michaël Berglund Exekutive Search och valet föll på Johan Seidefors, partner på Prime och nyligen med i lanseringen av Tele 2 Arena, i rollen som t.f. kommunikationschef för Stockholm Globe Arenas.

Någon timme efter Resumés publicering bekräftade TV4 Resumés avslöjande i ett pressmeddelande. Johan Seidefors tillträder i november och rapporterar till TV4-Gruppens kommunikationsdirektör Åsa Jamal. Inom  ramen för hans uppdrag ligger ansvaret för TV4-Gruppens b2b- och  b2c-marknadsföring och TV4-Gruppens event. Fokus är att vidareutveckla  och förstärka verksamheten.

Magnus Helander

Ämnen i artikeln:

TV4

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.