Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

TV

Han blir ny vd för OTW Communication

Publicerad: 14 december 2012, 09:12

Anders Rask blir ny vd för OTW Communication från årsskiftet. Jonas Nilsson, som har lett bolaget sedan det bildades, lämnar OTW och startar en egen ny verksamhet.


Ämnen i artikeln:

OTW CommunicationAnders RaskOTW

Jonas Nilsson har lett skutan sedan OTW Communcations bildades. Efter årsskiftet tar Anders Rask över som vd medan Jonas Nilsson startar upp sin egna verksamhet.

– Förstås mycket tråkigt att tappa en så kompetent och duktig medarbetare och ledare som Jonas, han är en stor anledning till att OTW är marknadsledande. Samtidigt får vi med Anders vid rodret kontinuitet och kraft som kommer att bidra till att OTW fortsätter att ta mark, säger Anders Knave vd för OTW Group.

Anders Rask, idag vice vd för Communication, tar över ansvaret som vd och får vid sin sida nuvarande ekonomichefen Marcus Olofsson som vice vd. Rask kom till OTW 2007 för att
starta upp och leda OTW Interactive med fokus på det digitala erbjudandet.

- Jonas och jag har kamperat ihop under lång tid och tillsammans tagit OTW framåt och uppåt. Självfallet är det trist att Jonas lämnar men det är med stolthet jag tar mig an att axla ansvaret för att fortsätta utvecklingen av OTW Communication. Jag ser stor potential i vårt varumärke och erbjudande. För att citera en av våra kunder, Ingvar Kamprad: ”Det mesta är ännu ogjort”, säger Anders Rask.

Jonas Nilsson har varit med och byggt OTW från 1999 då han startade OTW Publishing, föregångaren till Communication. Sedan dess har han haft rollen som kreativ chef och
sedermera vd.


– OTW-äventyret har varit fantastiskt och det känns förstås jättetråkigt att lämna vänner och kompetenta medarbetare som jag jobbat med här på OTW under många år. Jag hade inga planer på att sluta men fick plötsligt en spännande möjlighet som det helt enkelt inte gick att blunda för, säger Jonas Nilsson som
lämnar OTW i februari.

Jonas Nilsson sitter kvar i ledningen till dess han slutar, Anders Rask tar över det formella
ansvaret vid årsskiftet.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.