Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

TV

Han blir programledare för Agenda

Publicerad: 19 januari 2012, 10:58

Mats Knutson.

Foto: Andreas Elgstrand.

Mats Knutson, politisk kommentator på Rapport, blir programledare för Agenda. Han ska avlasta Anna Hedenmo och Camilla Kvartoft under våren. – Det blir naturligtvis kul och spännande och det innebär även en breddning av min roll, säger han till Resume.se.


Ämnen i artikeln:

Mats KnutsonAgenda

Mats Knutson gör programledardebut i Agenda om en månad, den 19 februari. Han kommeratt vara programledare för Agenda var tredje vecka. Camilla Kvartoft har också ”Veckans brott” och Anna Hedenmo ska modernisera Aktuellt under våren.

– De Agenda-program jag ska leda kommer att få en lite mer inrikespolitisk karaktär, och det verkar ledningen tycka är okej (skratt), säger Mats Knutson som ser fram emot livesända politiska intervjuer.

Mats Knutson kommer att fortsätta som inrikespolitisk kommentator på Rapport som vanligt. Han har tidigare varit programledare för valprogram – debatter och utfrågningar i SVT – under valröreselserna.

Magnus Helander

Ämnen i artikeln:

Mats KnutsonAgenda

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.