Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

TV

Han gör Kanal 5-satsning

Publicerad: 7 december 2011, 10:43

Anders S Nilsson.

Foto: Resumé.

Sexist-anklagade Anders S Nilsson gör ett nytt program i Kanal 5 tillsammans med komikern Magnus Betnér. – Jag har ingen kommentar om Anders S Nilsson, säger Kanal 5:s presschef Dan Panas.


Ämnen i artikeln:

Anders S NilssonKanal 5

I morse presenterade Kanal 5 sin vårtablå. Ett av de nya programmen är ”Betnér direkt”,  som leds av Magnus Betnér och ska sändas live.

Tanken är ett diskussionsprogram där Betnér möter andra komiker som inte alltid uppfattas som smarta av allmänheten.  Producenten och tidigare Parlamentet-programledaren Anders S Nilsson är en av idémakarna till programmet.

Nyheten kommer dagen efter rabaldret med sexist-anklagelserna mot Anders S Nilsson. Enligt Amelias chefredaktör Åsa Lundegård ska han ha trakasserat tidningens anställda på krogen. Anders S Nilsson har förnekat Lundegårds version och motsagt sig Amelias publicering av händelsen.

– Det här är Magnus Betnérs program, där han lyfter, diskuterar och vrider och vänder på samhällsfenomen på ett sätt som bara han kan göra. Och vem vet; han kanske vänder och vrider på Anders S Nilsson i programmet, säger Dan Panas som bekräftar att Anders S Nilsson ligger bakom formatet.

I övrigt vill inte Dan Panas kommentera något om Anders S Nilsson.

Ämnen i artikeln:

Anders S NilssonKanal 5

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.