Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

TV

Han gör ny tv-serie

Publicerad: 16 november 2010, 11:47

Titan är just nu i färd med att spela in en ny serie för Kanal 5. Med på tåget är 90-talsikonen och hunduppfödaren Xlnt Marc Linnér.


Ämnen i artikeln:

Titan TelevisionDan PanasKanal 5

Xlnt Marc när det begav sig på 90-talet.

På 1990-talet var Xlnt Marc ett vanligt inslag i Stockholms nattliv. Idag tävlar han med hundar i olika utställningstävlingar, och arbetar även med att föda upp afghanhundar.

Nu står det klart att han också arbetar med en tv-serie som Titan Television producerar på uppdrag av Kanal 5. Serien kommer att handla om hundar och ska sändas i Sverige, Norge och Danmark. Hans roll i produktionen är bakom kameran.

På Facebook skriver Xlnt Marc bland annat:

”Söker efter SVENSKA Utställare som skall ställa ut på Baltic Winner i Riga 30-31 Oktober!! -För inspelning av en ny TV-serie för Kanal 5 & som även kommer att visas i Norge & Danmark”.

I en grupp som tillhör hundtävlingen i Riga skriver han:

”Hallå alla Svenskar, Norrmän & Danskar som skall ställa ut på Baltic Winner 2010!! Jag arbetar just nu på Titan Television som Project Cordinator & söker därför er för medverkan i ett TV program som kommer att sändas i alla 3 länder. Mejla mig på (xx) så berättar jag mer. Kram!”.

I en statusuppdatering skriver han också:

"in bed now at thotel here in Riga, Latvia after a superfun day of making the new TV serie about dogs. We are a great team and after this days filming, I'm sure the serie will be something special! I wish I could tell you more about it but I'm not allowed too..."

I sin blogg beskriver han också hur arbetet med den nya serien framskrider.

När Resume.se når Kanal 5:s presschef Dan Panas ber han att få återkomma med mer information inom kort.

Fredrik Thambert

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.