Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

TV

Hans Skarplöth lämnar Viasat för ATG

Publicerad: 1 oktober 2012, 09:28

Hans Skarplöth.

Foto: Monika Franzon/Viasat.

Viasats nordiska betal-tv chef Hans Skarplöth lämnar koncernen för att bli ny vd på ATG. Samtidigt tillträder Samsungs förre marknadschef Karl-Oskar Tjernström den nya tjänsten som chef för central marketing för Viasat Nordic.


Ämnen i artikeln:

Karl-Oskar TjernströmATGViasat

Viasats nordiska betal-tv chef Hans Skarplöth lämnar koncernen den 30 november för att tillträda som vd för ATG.

– Jag har haft sju fantastiska år på MTG. Det är en sådan snabbrörlig  och entreprenöriell miljö där allt är möjligt. Vi har etablerat Viasat  som den klara ledaren inom betal-tv. Vi har lanserat 3D, blir den  ledande HD-leverantören, Viasat Sport är bäst på sport och Viasat Film  är på väg att upprepa den framgången. Resan har varit fantastisk och jag  kommer att sakna företaget och mina kollegor, säger Hans Skarplöth i en kommentar.

Under tiden Hans Skarplöths efterträdare rekryteras går Jette Nygaard-Andersen in som tillförordnad vd för Viasats  nordiska betal-tv-verksamhet från och med den 1 december och kommer även att  fortsätta i sin nuvarande roll som vd för den danska  betal-tv-verksamheten.

Dessutom tillträder Karl-Oskar Tjernström den 15 november den nya tjänsten som chef för central marketing för Viasat Nordic. Resumé berättade förra veckan att han lämnade jobbet som marknadschef på Samsung efter fyra år.

Linus Fremin

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.