Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

TV

Här drillas Idol-stjärnorna

Publicerad: 11 juli 2008, 10:35

I höst ska TV4:s Idol-deltagare hårdtränas i sång och dans – på Vings charterhotell på Gran Canaria. – Vi tycker detta är ett väldigt spännande samarbete, säger Lisa Thorngren, pressansvarg på Ving.


Vings hotell där Idol-deltagarna ska tränas inför kommande live-framträdanden inför storpublik. Foto: Ving.

Det är Idol-deltagarnas ”workshop-vecka” 27 augusti-3 september som ska spelas in på Vings hotell Sunwing Resort & Spa Arguineguín på Gran Canaria. Detta efter att researrangören tecknat ett avtal med TV4.

Det utlovas dock inga grisfester – i stället ska röstcoacher, stylister och danspedagoger träna ”idolerna” inför de kommande live-uppträdandena.

– Vi håller en hög klass på underhållningen på våra hotell och Idol-tittarna är helt rätt i målgruppen för oss. Dessutom har många stjärnor börjat sin artistkarriär på något av våra Sunwing-hotell, som t ex Linda Bengtzing, Roger Pontare och Jan Johansen, säger Lisa Thorngren, pressansvarg på Ving, i en kommentar.

Ving hoppas att Idol-deltagarnas vistelse på Gran Canaria ska bli en turistmagnet och resebolaget annonserar nu för att fylla hotellet under veckan.

Idol har säsongspremiär på TV4 den 1 september.

Magnus Helander

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.