Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

TV

Här får Hollywood-stjärnan nästan en roll i The Office

Publicerad: 8 augusti 2013, 12:16

Seth Rogen

2003 var flera kända ansikten och provfilmade för roller i amerikanska versionen av "The Office". För två dagar sedan lades castingfilmen med bland annat Seth Rogen upp på Youtube. Klippet har nästan visats en halv miljon gånger och väckt flera internationella mediers uppmärksamhet.


Ämnen i artikeln:

The Office

För tio år sedan höll NBC en casting i samband med att den amerikanska versionen av The Office skulle spelas in. Inför den kommande säsongen av serien släpps en DVD-box där den tidigare osedda provfilmningen ingår.

Här ses bland annat Seth Rogen försöka få rollen som Dwight medan Bob Odenkirk provfilmar för huvudkaraktären Michael Scott, en roll som senare gick till Steve Carell.

Klippet lades upp på Youtube för två dagar sedan och har redan visats en halv miljon gånger. Sekvensen plockades också upp av internationell press. Huffington Post och brittiska Daily Mail är bara två i raden av sajter som har rapporterat om provfilmningsvideon.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

The Office

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.