Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

TV

Här rymmer han från tv-studion

Publicerad: 9 maj 2011, 12:50

Som Resume.se tidigare rapporterat försvann Stefan Odelberg mitt under ett nummer i kanal 5-produktionen "Fenomen". – Jag vet inte alls var han är, jag är väldigt nyfiken på var han kan ha tagit vägen, säger Pontus Gårdinger, vd för produktionsbolaget Snowman, till Resume.se.


Ämnen i artikeln:

SnowmanUri GellerFenomen med Uri GellerPontus GårdingerKanal 5

Stefan Odelberg precis innan han flyr från tv-studion.

Under programmet, som gick igår i kanal 5 klockan 20.00, skulle Stefan Odelberg, iförd ett skynke, svara på två frågor innan han skulle bli spetsad av en maskin utrustad med vassa föremål.

När tiden var ute och maskinen slog ihop var Stefan Odelberg inte kvar under skynket. Efter sändningen var han fortfarande försvunnen.

Har ni fått tag på honom än?
– Nej, det har vi faktiskt inte, jag vet inte alls var han är. Jag är väldigt nyfiken på var han kan ha tagit vägen. Det är ett mysterium. Man hade ju önskat att sådana här saker var lite mer planerade, säger Pontus Gårdinger, vd för produktionsbolaget Snowman som producerar programmet, till Resume.se.

Programmet har tidigare haft usla tittarsiffor. I söndags hade "Fenomen" 151 000 tittare enligt preliminära MMS-siffror och en rating på två procent i målgruppen 15-44 år.

Resumé har sökt Stefan Odelberg.

Se klippet när Stefan Odelberg försvinner här:

</div><hr />

Malin Carlehäll

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.