Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

TV

Hasse Aro lämnar MTG

Publicerad: 13 januari 2014, 13:59

Hasse Aro.

Foto: Pressbild.

Efterlysts programledare Hasse Aro lämnar TV3, sannolikt för TV4. Resumé kan avslöja att han har sagt upp sig från MTG:s produktionsbolag Strix. MTG TV:s presschef Max Lagerbäck bekräftar att Hasse Aro slutar.


Ämnen i artikeln:

TV3MTGStrixHasse AroTV4

I vår sänds säsong 48 av Efterlyst.  Folkkäre Hasse Aro är närmast en institution på TV3 där han huserat i över två decennier.

Enligt initierade källor har Hasse Aro sagt upp sig men är inlåst i karantän fram till sommaren. Vårens planerade produktion med Aro i programledarrollen är därmed säkrad säsongen ut.

Max Lagerbäck, presschef på MTG TV, bekräftar att Aro slutar.

– Det stämmer. Vi har en viss respekt för att ha vill testa något annat, Hans motivation måste vara på topp, och det kan vara dags att stafettpinnen lämnas över till någon annan. Vi ska hitta en ersättare.

Enligt Resumés källor går Hasse Aro i höst till konkurrenten TV4.

– Jag kan inte kommentera detta i dag, säger TV4:s presschef Jennifer McShane till Resumé.

Hasse Aro blev årets manlige programledare på Kristallen 2005 och 2007, samt som producent för Expedition Robinson 2005. I höstas vann han Kristallen, tillsammans med Sanna Lundell, i kategorin Årets fakta- och Aktualitetsprogram för "Stalkers".

Resumé har även sökt Hasse Aro, men utan resultat.

Magnus Helander

Ämnen i artikeln:

TV3MTGStrixHasse AroTV4

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.