Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

TV

Hasse Aro rasar mot MMS

Publicerad: 24 september 2009, 09:18

Nytt haveri på MMS: Det kommer inga tittarsiffror i dag heller. – Det är dåligt, säger Hasse Aro, programledare för TV3:s Efterlyst, som i går var späckat med rånarjakten och mordet på Linda Chen.

Ämnen i artikeln:

EfterlystTV3Hasse Aro

MH

Magnus Helander


Hasse Aro.

Datahaveri – igen. MMS kan inte leverera några tittarsiffror i dag heller. Senast det strulade var i tisdags. Då var det extra surt för TV3, som ville basunera ut förmodat storslagna siffror för Anna Anka i Svenska Hollywoodfruar.

Och nu har det hänt igen. Och åter drabbar det TV3 hårt. Kanalen hade heta program i går som Superstars, men framförallt Efterlyst som hade en sändning späckad med det senaste om rånarjakten och mordutredningen i Falun.

– Det är dåligt, det har hänt ett par gånger på kort tid nu att MMS inte kunnat leverera och det är inte okej, säger Hasse Aro, programledare för Efterlyst.

Hans program brukar ligga kring 600 000-700 000 tittare. I går kan det har varit några hundra tusen till med tanke på det programmets innehåll.

Efterlyst-redaktionen fick styra om programmet blixtsnabbt i går efter det spektakulära rånet med helikopter i Västberga i går morse.  

Ett längre reportage om en våldtäktsman i Karlstad fick lyftas bort och det senaste om rånarjakten fick inleda programmet. Mordet på Linda Chen, som skulle vara huvudgrejen, blev i stället det andra stora inslaget.

– Det har hänt förr att vi fått styra om programmet snabbt. Mest minnesvärt var mordet på Anna Lindh då vi fick göra om hela programmet. Nu gjorde vi om en akt. Vår lilla redaktion kan tävla mot de största och gör ett fantastiskt jobb. Vi är bara fem personer, säger Hasse Aro.

Nöjd med sändningen?
–  Jag har inte sett den än, men det kändes bra.

Han vill inte spekulera i hur många tittare Efterlyst kan ha haft i går.

Resume.se har sökt ansvariga på MMS.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev