Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

TV

Hasse Aros jubel i morse

Publicerad: 25 september 2009, 09:01

Hasse Aro fick en drömstart på fredagen. Tittarsiffrorna för Efterlyst kom – och det var munter läsning. 839 000 tittare såg programmet i onsdags – den näst bästa noteringen någonsin.

Ämnen i artikeln:

EfterlystTV3Anders KnaveHasse Aro

MH

Magnus Helander


Hasse Aro. Foto: Resumé.

Hasse Aro var upprörd på MMS för haveriet i går som gjorde att det inte kom några tittarsiffror under hela dagen.

Men i dag kan han dra på smilbanden. Siffrorna kom i morse, och de fick honom att jubla. 839 000 tittare. Normalt brukar programmet locka 600 000-700 000.

– Det är jättebra siffror, oerhört kul. När det händer grejer tittar folk på oss, de har förtroende för oss, säger Hasse Aro till Resume.se.

Det var rånarjakten och mordutredningen i Falun som lockade tittarna. 839 000 är den näst högsta siffran för Efterlyst någonsin, den högsta sedan flytten till onsdagar, enligt programchefen Anders Knave. Tidigare har ett program om Engla-mordet haft högre tittande.

– Vilken vecka vi har! Ytterligare ett bevis för Efterlysts styrka och TV3s rådande momentum. Med det stora rånet och utvecklingen i Linda Chen-mordet så hade Efterlyst ovanligt matigt och unikt innehåll, vilket förstås stärker tittandet, säger Anders Knave.

Nästa Efterlyst ska överraska tittarna.

– Vi kommer att ha en ny grej som är otroligt upprörande, säger Hasse Aro.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev