Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

TV

HBO skjuter upp lansering i Norden

Publicerad: 29 oktober 2012, 08:09

Tv-tjänst-kriget fortsätter. Nu meddelar HBO Nordic att man man skjuter på lanseringen i Norden då man vill "uppfylla alla förväntningar vid lansering".


Ämnen i artikeln:

HBO Nordic

Nu skjuter betal-tv-företaget Home Box Office, HBO, på sin lansering i  Norden något, utan att ange ett nytt lanseringsdatum. Orsaken sägs vara  att de vill kunna uppfylla alla förväntningar vid en lansering,  rapporterar Reuters enligt SvD Näringsliv.

– Att vi skjuter på lanseringen något beror inte på något särskilt utan  är helt enkelt för att vi vill uppfylla alla förväntningar, sa HBO  Nordics chef Hervé Payan i ett uttalande till nyhetsbyrån.

HBO Nordic är ett samriskbolag mellan amerikanska HBO och svenskägda  Parsifal International. HBO är bland annat känd för sina serier "Game of  Thrones" och "Boardwalk Empire" och meddelade i augusti att en  lansering i Norden skulle ske i mitten av oktober.

Sedan tidigare har konkurrenter som Netflix och MTG-ägda Viasat lanserat  liknande tv-tjänster. Även aktörer som Pocket Entertainment och Magine har  dykt upp på marknaden.

Linus Fremin

Ämnen i artikeln:

HBO Nordic

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.