Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

TV

Hedman talar ut hos Malou

Publicerad: 31 januari 2011, 12:41

Magnus Hedman kontaktade Malou von Sivers för att berätta om sitt livsöde. På måndag öppnar TV4 den nya säsongen av ”Efter Tio” med en direktsänd intervju med Magnus Hedman. Den planerade tv-serien av Mastiff läggs i papperskorgen.


Ämnen i artikeln:

Magnus HedmanMalou von SiversTV4

Magnus Hedman. Foto: Resumé.

– Det är en spännande gäst och ett intressant livsöde. Jag förväntar mig att höra en historia där han gått från att vara en folkkär fotbollshjälte till dopingstraff och sexköpsrättegång. Man vill veta hur det kunde gå så snett, säger Malou von Sivers.

I höstas blev den före detta landslagsmålvakten och TV4-kommentatorn Magnus Hedman friad i en utdragen sexköpsrättegång. För ett tag sedan tog han kontakt med Malou von Sivers. Nu vill han berätta sin livshistoria i måndagens säsongspremiär av ”Efter tio”.

Kommer det här att höja tittarsiffrorna?

–   Det kan bli ett genomslag. Förmodligen drar vi till oss tittare som inte brukar se programmet. Det är en historia med många frågetecken, säger Malou von Sivers.

I det två timmar långa öppningsprogrammet av ”Efter tio” medverkar också filmkritikern Ronny Svensson med familj som ska försöka gå ner i vikt under säsongen. Andra nyheter i repertoaren är en Facebook-följetong där familjer, kärlekspar och adoptivbarn delar med sig av erfarenheter kring Facebook. Ett annat nytt inslag i varje program blir att man kommer presentera bästa Youtube-klipp. Facebook och sociala medier blir ett genomgående tema under den nya säsongen.

– Vi försöker vara nyfikna. Relationen mellan TV4 och sociala medier förändras hela tiden. Vi har fått omvärdera vårt synsätt och inser i dag att sociala medier är än viktig brygga till tittarna, säger Malou von Sivers.

Magnus Hedmans agent Mikael Brinkenstjärna är glad över att den direktsända intervjun blir av.

– På måndag i Malou von Siwers så avslöjar Magnus allt. Om både sina framtidsplaner och det som har varit. Sen sätts en punkt i och med det programmet, säger Hedmans manager Mikael Brinkenstjärna.

Mycket tyder nu på att den planerade tv-serien som skulle produceras av Mastiff läggs ner.

Ska jag tolka det som att tv-serien med Mastiff inte blir av?

– Du ska inte tolka, du lyssna på måndag.

Absolut, men hur går det då med serien?

– Inga besked, förhandlingar pågår.

Hos Malou ska han avslöja allt och sätta punkt. Är inte det samma tanke som i den påtänkta serien?

– Inga kommentarer.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.