Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

TV

”Hela Sverige kommer att stå i kö”

Publicerad: 11 juni 2010, 09:21

Mediefenomenet Anna Anka fortsätter i trean. "Kom i form med Anna Anka" blir hennes nya program där hon ska hjälpa feta svenskar att tappa kilon. Alex Schulman som tidigare presenterats som programledare för Paradise Hotel i TV6 får också förtroende i TV3 där han kommer att leda nya programmet ”Veckans Kanin”.


Ämnen i artikeln:

Alex SchulmanTV3Anna Anka

Anna Anka får nytt förtroende av TV3 i höst. Foto: TV3

Veckans kanin bygger på den något bisarra idén att låta den person som gjort bort sig mest under veckan förföljas av någon i kanindräkt i en vecka. Idén kommer från ett inkassobolag i Holland som satte en stalker i kanindräkt efter personer som inte betalade sina räknngar. I det pilotavsnitt som visades på dagens presentation följde kaninen efter Ola Lindholm, programledare för Wild Kids i SVT. Detta efter att tittare anmält programmet efter att barnen utsatts för ”tortyrscener”. Anmälarna viftade Ola Lindholm bort I Aftonbladet med en kort kommentar.
– De är dumma i huvudet, sa han till tidningen.

I höst kommer andra svenskar som gjort bort sig att få en kanin efter sig. Vem det blir utses av en panel som leds av Alex Schulman.
– Den här veckan skulle det kunna bli den ansvariga för Love Stockholm 2010 eller varför inte Carl-Henric Svanberg, föreslog den dubbelarbetande programledaren.

Alex Schulman kommer också att leda Paradise Hotel. I höstens upplaga spelas det in 40 avsnitt för TV6 och lika många avsnitt för webben. Inspelningen börjar i augusti i Colombia.
– Det skapar en närhet till knark, skämtade Schulman som verkade nöjd med att åter få bli lite elak i medierna.

I TV6 kommer också Erik & Mackan få ett nytt program som bygger på deras egna deltagande i den skandalomsusade biltävlingen Gumball 3000.

Bilar blir det även i det nya programmet Gran Tourismo i TV8. Det kommer att ledas av motorjournalisten Gunnar Dackevall, som startade Auto Motor Sport i Sverige. I programmet dyker också Mikael Persbrandt och visar upp sina racingförmågor.

Andra nya program i TV8 är Skärgårdsdröm. Programmet leds av skådespelerskan Madeleine Elfstrand som gör debut som programledare. I programmet följer hon med ett antal familjer som är på jakt efter att köpa ett hus i Skärgåden. En annan nyhet är ”Slottsliv” som leds av Peder Lamm.

I TV3 kommer Superstars tillbaka. Programmet leds av sportjournalisten Ola Wenström som har fått ihop Thomas Wassberg, Pernilla Wiberg, Björn Ferry och Stefan Holm som lagledare i höstens säsong.
– Det är ett mycket bra gäng med både os-mästare och världsmästare, sa Ola Wenström.

Hollywoodfrun Anna Anka får ett nytt program efter att ha letat en assistent i vår. Nu ska hon får överviktiga svenskar att komma i form.
– Hela Sverige kommer att stå i kö för att vara med, sa den modesta programledaren i en telefonintervju.

Långköraren Lyxfällan är tillbaka med sin nionde säsong. I höst med det nya programledarparet Patrick Grimlund och Magnus Hedberg.

Tobias Rydergren

Ämnen i artikeln:

Alex SchulmanTV3Anna Anka

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.