Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

TV

Henemark och Peczynski uppges göra schlagerdebut

Publicerad: 17 oktober 2012, 08:19

Happy Hoes.

Foto: Pressbild.

Tillsammans med Dominika Peczynski, vd på pr-byrån Mafioso, och Martin ”Miss Inga” Johansson är bokaktuella Camilla Henemark aktuell för Melodifestivalen med deras grupp Happy Hoes, uppger Aftonbladet.


Ämnen i artikeln:

MelodifestivalenCamilla HenemarkDominika Peczynski

Camilla Henemark är högaktuell med sin självbiografi ”Adjö det ljuva  livet” och har skapat löpsedelar efter ha namngett sexpartners och hotat  stämma Dagens Nyheter.

Nu uppges hon ta klivet ut i Melodifestivalen tillsammans med gruppen  Happy Hoes som han har tillsammans med pr-byrån Mafiosos vd Dominika  Peczynski och förre chefredaktören för Glife.se, Martin Johansson.

Enligt Dominika Peczynski har de inte fått svar om de har kommit med än.

– Men det är klart att vi skulle tycka det var roligt att vara med om de  vill ha oss, säger hon till Aftonbladet och lägger till:

– Jag blir  livrädd när du säger det här. Att sjunga live är ju inget jag är  jättevan vid. Om det här blir av får jag ta sånglektioner, säger  Dominika Peczynski.

Linus Fremin

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.