Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

TV

Hon blir programdirektör för MTG TV

Publicerad: 18 augusti 2010, 08:54

Iréne Lindblad, tidigare tillförordnad programdirektör för MTGs svenska tv-kanaler, tar från den 18 augusti över som ordinarie programdirektör för MTG:s svenska fri-TV-kanaler TV3, TV6, TV8, ZTV och TV10.


Ämnen i artikeln:

MTG

Iréne Lindblad.

Sedan januari i år har Iréne Lindblad varit tf programdirektör efter att Anders Knave lämnat rollen för att bli vd för OTW. Nu står det klart att tf-rollen försvinner och Irene Lindblad blir ordinarie programdirektör.

– Det känns väldigt bra att Iréne går från att vara tillförordnad till att vara ordinarie programdirektör, men det är egentligen ingen dramatisk förändring. Iréne har haft det ansvaret i sex månader och under den tiden varit en självklar och oerhört kompetent ledare för programavdelningen, säger Manfred Aronsson, VD MTG TV i en kommentar.

Iréne Lindblad har varit verksam inom TV-produktionsbranschen i sex år innan hon kom till MTG 2006. Under de senaste fyra åren har hon i egenskap av programkoordinator varit delaktig i samtliga programbeslut för MTGs fri-TV-kanaler.

Tero Marjamäki

Ämnen i artikeln:

MTG

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.