Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

TV

Hon blir TV4:s tittarombudsman

Publicerad: 29 mars 2011, 12:00

Jennifer McShane kommer tillbaka som presschef på TV4 efter mammaledigheten. Då blir Camilla Filipsson, tf presschef, i stället ny tittarombudsman efter Janne Andersson som gått i pension.


Ämnen i artikeln:

TV4Jennifer McShane

Camilla Filipsson. Foto: TV4.

TV4 väljer att titulera Camilla Filipsson ”publikombudsman”, tidigare har det hetat tittarombudsman.

– Det ska bli ett sant nöje att som publikombudsman få möjlighet att driva frågor som berör TV4-Gruppens alla publikgrupper. Men också att vara proaktiv i frågor och debatter ur ett strategiskt perspektiv och hitta aktuella strömningar hos olika målgrupper, säger Camilla Filipsson i en kommentar.

Camilla Filipsson har varit presschef under Jennifer McShanes mammaledighet.

– Det är viktigt för mig att våra användare och tittare känner att de blir bemötta med respekt. TV4-Gruppen ska vara öppen för att möta publiken utifrån deras olika intressen för att på så sätt ta till sig åsikter och ge rättvisa svar på aktuella frågor. Jag kliver på tjänsten den 1 augusti då mitt vikariat som tillförordnad presschef löper ut, säger Camilla Filipsson.

Magnus Helander

Ämnen i artikeln:

TV4Jennifer McShane

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.