Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

TV

Hon gör comeback

Publicerad: 20 februari 2012, 08:16

Christine Meltzer som "Kazoo".

Foto: Kanal 5.

Kissie-parodin Kazoo gör comeback i Kanal 5:s ”Partaj” som får en andra säsong. Inspelningar pågår och säsongspremiären sker i mars.


Ämnen i artikeln:

PartajChristine MeltzerKanal 5

Christine Meltzer kommer att fortsätta att driva med en rad kändisar – bland annat bloggaren Kissie, med karaktären Kazoo.

– Kazoo har blivit min lilla favorit. Henne kommer man att få följa och  hon kommer även at ha en blogg sen. Jag tycker om att bli henne. Hon är  bloggerska, och har hittills startar lite nya företag och provat på att  vara parterapeut. Och sen skickas hon ut på stora företag och berättar  hur unga tänker, sa Christine Meltzer i höstas.

Kissie tog inte illa upp – tvärtom blev hon smickrad över parodin.

– Lite coolt att hon gör en parodi på mig tycker jag, haha!   Hon är en  jätteduktig skådespelerska som jag har fölt länge så jag ser detta som  en komplimang!   Och att hon + temet bakom programmet vet vem jag är och  anser att mitt namn är så stort att ha med i programet, kul! , skrev Kissie i sin blogg i höstas.

Programmet produceras av Baluba och har nypremiär i mars.

Magnus Helander

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.

Se fler branschtitlar från Bonnier News