Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

TV

Hon leder SVT:s nya helgsatsning

Publicerad: 18 december 2012, 07:54

Malin Olsson

Foto: Karl-Johan Söder, SVT

Malin Olsson leder SVT:s fredagssatsning i vår – "Hela Sveriges fredag. Här tävlar välkända svenskar tillsammans med publiken. Det skriver Aftonbladet.


Ämnen i artikeln:

Malin OlssonSVT

Programmet kommer att sändas i SVT på fredagar klockan 20.00 med start i vår. Programmet spelas in under januari med Malin Olsson som programledare.

– Det är jätteroligt att publiken får stråla i tv, säger programledare Malin Olsson till Aftonbladet.

I programmet som är av familjeunderhållningskaraktär kommer kändisarna att tävla om vem som är bäst på Sverigekunskap.

– Det blir humoristiskt och varmt, en bra start på helgen. Två lag tävlar mot varandra, och frågorna är en blandning av allmänbildning, knasfakta och musik, säger Malin Olsson till Aftonbladet.

Komikerna Per Andersson och Annika Andersson kommer att leda varsitt lag bestående av tre kändisar var. Även publiken kommer att vara med och påverka.

– Det är väldigt roligt. Det är så få gånger i tv man får se publiken stråla. Men här har varje lag sin publiksektion bakom sig, som hejar på och hjälper till i vissa ronder, säger Malin Olsson till Aftonbladet.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

Malin OlssonSVT

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.

Se fler branschtitlar från Bonnier News