Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

TV

Hon ska lyfta Premier League-sändningarna

Publicerad: 7 augusti 2014, 12:57

Jennifer Kücükaslan.

Från P1 – till Viasat Sport. Jennifer Kücükaslan har anställts som ny redaktör för tv-bolagets Premier League-sändningar. – Jag har alltid haft ett stort fotbollsintresse och varit särskilt intresserad av engelsk fotboll, säger hon till Resumé.


Ämnen i artikeln:

Viasat FotbollSVTTV4Viasat SportPer Nunstedt

Jennifer Kücükaslan har de senaste fyra åren arbetat på Sveriges Radio, som programledare och sportreporter i P4 Stockholm och senast som redaktör i P1. Hon har även ett förflutet som reporter på SVT:s Kulturnyheterna.

Nu har hon anställts som redaktör för Viasat Fotbolls Premier League-sändningar som drar igång nästa helg. Hon efterträder Leonard Jägerskiöld som gick till Eurosport.

– Jag började i måndags och det är mycket att sätta sig in i – det är jätteroligt. Viasat har de bästa rättigheterna och det blir fantastiskt kul att jobba med Premier League-sändningarna som är otroligt bra. Förhoppningsvis kan vi göra dem ännu bättre.

Hon hörde själv av sig till Viasats sportchef Per Nunstedt i våras – och han var inte sen att nappa.

Jennifer Kücükaslan storebror Johan Kücükaslan jobbar på SVT Sport och var tidigare på TV4-sporten.

Är ni en mediefamilj?
– Vi är väl på väg att bli i alla fall. Jag och Johan har ett väldigt stort sportintresse, och vi båda har en stor passion för tv-sport.

Viasat Sport har även rekryterat Emelie Kitana som blir redaktör på Viasat Motor.

Magnus Helander

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.