Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

TV

Hon tar över prestigeuppdraget i SVT

Publicerad: 21 februari 2017, 14:39

Sarah Dawn Finer blir ny programledare för "Så ska det låta"

Foto: Frankie Fouganthin/Wikimedia Commons

Sarah Dawn Finer blir ny programledare för SVT:s klassiska format "Så ska det låta". Hon ersätter Kalle Moraeus, som varit programledare för det populära programmet de senaste fyra åren.


Ämnen i artikeln:

Sarah Dawn FinerSå ska det låtaSVT

I år har "Så ska det låta" sänts i SVT under 20 års tid med Peter Harrysson, Peter Settman och nu senast Kalle Moraeus som programledare. Nu blir Sarah Dawn Finer den första kvinnliga programledaren för familjeprogrammet.

– Det känns så himla roligt. Att få vara första kvinnan som jobbar med helgunderhållning på väldigt många år. Det känns som att det är dags för det, säger hon till Aftonbladet.

Den nuvarande programledaren blev petad. Enligt Kalle Moreaus själv kom beslutet att ersätta honom från SVT:s sida. Men han verkar inte upprörd över sortin:

– Det är helt rätt, man ska förnya programmet. Det är inget konstigt i det, jag tycker att det är ett fantastiskt val och jag älskar Sarah Dawn Finer. Jag önskar henne all lycka på jorden.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.