Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

TV

Hotade SVT på twitter efter hockeytabbe

Publicerad: 20 mars 2014, 10:17

Linköping vann guldet.

Foto: SVT.

SM-finalen i SVT bröts – för frågeprogrammet "Vem vet mest?. Det gjorde Linköpings vice klubbdirektör rasande — han hotade SVT på Twitter. – Hot funkar tydligen, twittrade han efter att SVT rättat till misstaget.


Ämnen i artikeln:

SVT

Sändningen av damernas hockeyfinal mellan Modo och Linköping avbröts plötsligt – i stället satte SVT in frågesport-programmet "Vem vet mest".

”@SVTSport bröt plötsligt sändningen av damfinalen för Vem vet mest? Det ska dom få sååå jävla mycket faaaan för!!! Räkna med det!" skrev Anders Mäki, Linköpings vice klubbdirektör, på Twitter.

SVT upptäckte misstaget och tog tillbaka hockeyn i bild, men Anders Mäki fortsatte att vara uppretad.

"VD:n på @SVTSport såg tydligen mitt tweet och ville inte ha sommarstugan förstörd. Hot funkar tydligen, MEN DET ÄR FORTFARANDE SKANDAL!", twittrade han,

– Sorry, sorry, sorry. Vi är hemskt ledsna. Det var en automatisk grej på 24:an som skulle slå över vid ett visst klockslag och det gjorde det. Det dröjde en minut och 40 sekunder innan vår personal såg det och då ändrade vi tillbaka direkt. Det var ett tekniskt misstag och vi ber om ursäkt, säger Magnus Thelander på SVT Kommunikation till Aftonbladet. .

Magnus Helander

Ämnen i artikeln:

SVT

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.