Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

TV

Hundratals vill dejta Rosing

Publicerad: 21 november 2008, 14:51

Hundratals män vill dejta Linda Rosing i Kanal 5:s program ”Den rätte för Rosing”. – Det positiva är att de som söker är seriösa, de vill ha en seriös relation, säger kanalens presschef Dan Panas till Resume.se.


Linda Rosing. Kanal 5.

I vår sänds det skräddarsydda dejtingprogrammet ”Den rätte för Rosing” där Kanal 5 hjälper Linda Rosing att hitta kärleken.

Inspelningarna börjar i december och nu pågår castingen. Stockholm, Uppsala och Göteborg är uppsamlingsplatser för de sökande den här veckan – och trycket är stort.

Dan Panas kan inte uppge det exakta antalet sökande när Resume.se når honom. Men han säger att det rör sig om hundratals män.

– Det positiva är att det som söker är seriösa. De vill ha en seriös relation, och det är precis det Linda är ute efter – hon vill hitta den rätte, säger Dan Panas.

”Den rätte för Rosing” produceras av Nordisk Film.

Enligt en undersökning gjord av GFK, på uppdrag av Kanal 5, kan var tredje svensk man tänka sig en vänskaps- eller kärleksrelation med Linda Rosing.

Magnus Helander

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.