Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

TV

Huset klart: "All inclusive helt kostnadsfritt"

Publicerad: 1 december 2010, 14:24

Big Brother-huset är klart och TV4-gruppen raggar deltagare med en ny söktrailer. – Det är ett enormt tryck, säger Pelle Porseryd, exekutiv producent för programmet.


Ämnen i artikeln:

Big BrotherTV4TV11

Resume.se har tidigare skrivit om TV4-gruppens smygannons för Big Brother på Blocket. Man har även annonserat "fyndigt" på ett liknande sätt hos Manpower.

Nu kommer söktrailern:

”Är du på jakt efter ett exklusivt boende med konkurrenskraftiga prissättning – då har du kommit rätt. Vi erbjuder dig ett skräddarsytt boende bland framtida celebriteter i ett välbevakad område med all inclusive helt kostnadsfritt. Sök till Big Brother nu på www.elva.tv – för det är du värd”, säger speakerrösten.

Pelle Porseryd är TV11:s exekutive producent för programmet som produceras av Endemol.

– Jag vill inte gå in på några detaljer om programmets innehåll eller hur många som har sökt. Men det är ett enormt tryck redan innan vi gått ut med söktrailern. Det har skrivits om programmet i branschpress och folk har läst det, de har skaffat informationen på egen hand och hört av sig.

Magnus Helander

Ämnen i artikeln:

Big BrotherTV4TV11

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.