Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

TV

ITV köper in sig i Cirkus

Publicerad: 21 mars 2014, 11:58

Mark Bradford och Hugh Williams, grundare av Cirkus.

Foto: Andreas Rågsjö Thorell

Sedan tidigare finns Cirkus utbud av engelska kvalitetsserier för Boxer och ComHems abonnenter. Nu blir brittiska tv-jätten ITV minoritetsägare i den nordiska play-kanalen


Ämnen i artikeln:

Com HemBoxerITVITV Studios

Via ett pressmeddelande i dag tillkännager brittiska tv-bolaget ITV att man köper en minoritetspost i nordiska on-demand kanalen Cirkus.

Cirkus, play-kanalen som inriktat sig på brittisk kvalitetsunderhållning, lanserades i december förra året på den nordiska marknaden.

Cirkus har sedan tidigare distributionsavtal med ITV Studios, BBC Worldwide, Endemol och All3 Media. Play-kanalen finns tillgänglig i Com Hem och Boxers utbud sedan december 2013.

– Cirkus lockar med ett brett utbud av brittiska serier som den svenska publiken älskar väldigt mycket, tjänsten är enkel att använda när det passar konsumenten. Vi är väldigt nöjda med att bli partner med den här nordiska framgångssagan och ser fram emot att samarbeta med dem i takt med att de fortsätter växa, säger Dan Gopal, SVP Global Digital Media, ITV Studios Global Entertainment i en kommentar.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

Com HemBoxerITVITV Studios

Dela artikeln: