Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

TV

Jack Werner till TV4

Publicerad: 23 juni 2014, 09:35

Jack Werner

Foto: Yasmine Winberg

Metros hyllade sociala medier-expert Jack Werner kommer att jobba för TV4 fram till riksdagsvalet i höst. När Metro kommer att lägga ut hela tidningsproduktionen på TT är det oklart om Jack Werner kommer att få stanna på tidningen.


När TV4:s Nyhetsmorgon inleder sin bevakning i Almedalen 29 juni kommer Jack Werner att bevaka samtliga plattformar på sociala medier för kanalens räkning.

– Det är paneljobb – jag kommer för framför allt Nyhetsmorgon bevaka vad som händer och sker på sociala medier, varje morgon i Almedalen samt då och då under sensommaren ända fram till valet. Jag hoppas kunna bidra med underhållande, initierade och lättfattliga sammanfattningar av vad som diskuteras på nätet, och hur samtalen där speglar vad som händer med och mellan folk och politiker. Det ska bli jättekul, säger Jack Werner till Resumé.   

Sedan Metro i slutet av maj meddelade att tidningsproduktionen läggs ut på nyhetsbyrån TT och 40 redaktionella tjänster kapas är framtiden på tidningen oviss för Jack Werner.

– Jag har precis kommit hem från en semester, och har inte riktigt hunnit titta närmare på detta än. Men som jag förstår det pågår fortfarande diskussionerna mellan fack och ledning, varför det är för tidigt att säga någonting om var lilla jag kommer hamna framöver, säger Jack Werner.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.