Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

TV

Jacobsson efterträder Glanzelius

Publicerad: 12 maj 2008, 08:18

Anton Glanzelius försvann till TV4. Nu har TV3/TV6 rekryterat en ny innehållschef internt. Susanna Jacobsson.


Susanna Jacobsson.

Nyligen blev det klart att innehållschefen Anton Glanzelius lämnar TV3 och TV6 för    en ny tjänst som chef för strategi och utveckling på TV4.

Hans efterträdare blir Susanna Jacobsson som de senaste åren varit projektledare för egenproduktioner som ”FC Z”, ”Sing a Long”, ”Lyxfällan”, ”Ensam mamma söker” och ”Du är vad du äter”.

– Susanna är en av den svenska tv-branschens skickligaste innehållspersoner, vilket hon bevisat gång på gång i utvecklingen av några av våra största succéer. Det känns därför både tryggt och glädjande att det är just Susanna som axlar rollen som innehållschef, säger Anders Knave, programchef för TV3/TV6, i en kommentar.

Susanna Jacobsson inledde sin bana på MTG för drygt tio år sedan och började så som trailerproducent och utbildade sig sedan till tv-producent. Hon arbetade bland annat på Modern TV och ZTV innan hon 2004 blev exekutiv producent.

Magnus Helander

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.