Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

TV

”Jag är ju redan i fulkulturträsket”

Publicerad: 30 mars 2012, 08:59

Camilla Läckberg.

Foto: Eric Josjö/TV4.

Deckardrottningen Camilla Läckberg fick rådet att delta i Let's dance – av Christina Saliba, vd för pr-byrån Weber Shandwick. Enligt vad Resume.se erfar förhandlade Saliba fram avtalet med TV4. – Jag är ju redan i fulkulturträsket sedan länge, säger Läckberg till Expressen inför kvällens premiär.


Ämnen i artikeln:

Christina SalibaCamilla LäckbergLets danceWeber Shandwick

Camilla Läckberg anlitar sedan flera år tillbaka pr-byrån Weber Shandwick. Enligt vad Resume.se erfar förhandlade byråns vd Christina Saliba fram avtalet med TV4 och var drivande i processen.

Camilla Läckberg är en prestigekund för Weber Shandwick. Hon är ingen gigantisk kund när det gäller intäkter, men för byrån är det en bra referens eftersom hon är så känd – och mediebilden är övervägande positiv. Det är med andra ord lätt att göra pr för Läckberg. Det handlar oftast om att tacka nej till förfrågningarna som väller in.

I kväll är det premiär i rutan för Läckberg och de andra deltagarna i Let's dance. I Expressen i dag berättar Läckberg om sin nya "superkropp" med rutor på magen. På frågan om hon har fått några kommentarer om sin medverkan från författarkollegerna säger hon:

– Folk har nog redan gett upp hoppet om mig. Jag är ju redan i fulkulturträsket sedan länge.

Magnus Helander

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.