söndag2 april

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

TV

"Jag grät på SVT:s toalett"

Publicerad: 27 april 2010, 07:07

Ebba von Sydow har fått fina tittarsiffror för ”Det kungliga bröllopet” i SVT. Men samtidigt har det varit tufft – hon har ifrågasatts och kritiserats. I nya numret av Topphälsa berättar hon att hon gick in och grät på toaletten på SVT.

Ämnen i artikeln:

Det kungliga bröllopetEbba von Sydow

MH

Magnus Helander


Ebba von Sydow, programledare för SVT:s ”Det kungliga bröllopet”. Foto: SVT.

Ebba von Sydow lämnade Veckorevyn och Bonnier för SVT:s bröllopssatsning och programmet ”Det kungliga bröllopet”.

Programmet har gått bra, med 1,1 miljoner tittare i premiären och siffror på strax under miljonen de senaste gångerna.

Men Ebba von Sydow ifrågasattes och fick höra elaka rykten om att hon skulle ha fifflat till sig jobbet med hjälp av kontakter.

– Det var faktiskt ganska jobbigt. Jag tar inte åt mig av utseendekommentarer, om folk säger att jag är tjock och ful. Men när de ifrågasätter mig på det här sättet – det är jobbigt, säger hon till Topphälsa, enligt Expressen.

Hon fortsätter:

– Jag har gråtit en gång på SVT, när jag blev hårt ifrågasatt i ett tungt läge. Då gick jag in och grät på toaletten en stund. Men sedan är det bara att torka tårarna och köra på.

Till Expressen säger Ebba von Sydow att hon blivit starkare med åren – att hon blivit bra på att skaka av sig kritik. Och hon gläds över att programmet blivit en succé.

– Det är fantastiskt kul. Samtdigt visar det på det som jag misstänkte – att det finns ett uppdämt behov, ett stort intresse för den här typen av tv, säger hon till Expressen.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev