Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

TV

"Jag har gett mensvärken ett ansikte"

Publicerad: 7 januari 2010, 12:03

Snacka om snackis. Eva Nazemson – programledare i TV4 Plus ”Nattliv” – spydde i direktsändning och går nu som en raket på Youtube. – Jag har gett mensvärken ett ansikte, säger hon till Resume.se.


Här kräks Eva Nazemson i direktsändning. Foto: TV4 plus.

Vad hände?
- Jag stod där och babblade och helt plötsligt känner jag att nu kommer jag spy. Jag vet inte riktigt vad som hände, jag var rädd att jag skulle spy och spydde kanske just därför.

Hur gick tankarna precis efter?
- Det första jag tänkte var ”vad ska chefen säga”? Sen tänkte jag faktiskt att nu kommer folk driva med mig på Youtube.

Vad sa chefen då?
- Hon var faktiskt där den kvällen och rusade in med saft, vatten och servetter och undrade hur jag mådde. Jag visade bara tummen upp och sa att nu kör vi. Det är direktsändning och rutan kan inte vara tom.

Jag antar att du blivit nedringd, vilka har hört av sig?
- Telefonen har ringt konstant i två dagar. Det har ringt radiokanaler från Norge, Danmark och Sverige, The Voice har hört av sig, Aftonbladet och Expressen. Det är helt sjukt, jag spyr ju bara, alla spyr, jag råkade bara göra det i direktsänd tv, haha.

Antal klickar på klippet är redan flera hundratusen och  Alex  Schulman kallade det årets klipp i sin blogg. Vad tror du det här kan leda till?
- Jag hoppas man kan använda det till något annars vore det för jävligt, haha. Jag trivs urbra i tv, det är hur kul som helst. Jag har inte haft några direkta tankar, man får se vad som händer. Hoppas folk tycker om mig i alla fall.

Hur skulle du reagera om du träffade personen som lade ut klippet?
- Först skulle jag nog vara rätt förbannad ”hur skulle du känna om någon la ut dig!”. Men nu säger jag bara skitsamma, det är en kul grej.

Se klippet nedan:

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.